Продукти

Газови отоплители Веранда

Газови отоплители

Газови отоплители с високо качество на най-изгодни цени. Голямо разнообразие и наличности за външно отопление. Международни сертификати за качество и безопасност. Пълна гама аксесоари.Към продуктите


Инфраред отоплители Веранда

Инфрачервени отоплители

Отоплението с инфрачервени отоплители, използващи късовълнова инфрачервена технология, имат разнообрани сфери на приложение. Предимството на късовълновата инфрачервена технология да затопля обектите, вместо въздуха, обуславя високата ефективност на отоплителите Веранда и ги прави подходящи за затопляне както на външни, така и на вътрешни площи. Високият стандарт на защита от влага (IP65) прави инфрачервените отоплители Веранда годни за употреба на открито, дори и при пряко излагане на дъжд или сняг. Освен широко разпространените приложения за затопляне на открити градини и тераси на заведения или хотели, те са перфектното решение още във всеки от долуизброените случаи.


Към продуктите


Вентилатори Веранда с водна мъгла

Охлаждане с водна мъгла

Вентилатори с водна мъгла за охлаждане на външни пространства. Уникален и иновативен дизайн, вдъхновен от авиоиндустрията. Охлаждане на площи до 100кв.м. Международни сертификати за качество и безопасност.
Към продуктите


Биокамини

Биокамини

Биокамините са екологично чист източник на отопление - те затоплят бързо, не отделят никакви вредни газове, горят без да отделят мирис и дим. При това не се нуждаете от комин и дърва за отопление, не се отделят сажди, нито пък се налага да почиствате пепелта, отделяна при горенето на дърва.
Топлоотдаването им е около 3,5 kw и отопляват средно 25 кв.м. площ.

Към продуктите


Електрически камини Веранда

Електрически камини

Разнообразни модели електрически камини.


Към продуктите


Пейки от Веранда.БГ

Пейки

Разнообразие от модели.
Крака от чугун, прахово боядисване за защита от външно влияние.
Дърво: Американски импрегниран бор - изключителна здравина и издръжливост. Дървесината се импрегнира в дълбочина чрез прилагане на химически вещества с високо налягане.
Поцинковани стоманени болтове.

Към продуктите


Кашпи от Веранда.БГ

Бетонни кашпи и стойки за чадъри

Разнообразие от модели.
Изработени от армиран фибробетон – мита мозайка. Бетоновият елемент е повърхностно обработен с UV и хидроизолационни лакове, предаващи мокър ефект върху бетоново-мозаечното изделие..Към продуктите


Барбекюта

Барбекюта

Разнообразие от модели барбекюта на дървени въглища. Уникално барбекю за тераса, функционално портативно барбекю.
Към продуктите


Преносими огнища

Преносими огнища

Преносимите огнища са изработени от метал и се използват за палене на огън от естествени дърва. Характерно за тях е, че притежават куполи от метална мрежа, които предпазват от нежелано разпръсване на огнени частици или въглени. Това им качество ги прави изключително удобни за използване на открито - да придават уют и топлина около мястото за сядане на открито в хладните вечери, или просто насладата от наблюдаването и усещането на живия огън.

Към продуктите


Външни пепелници

Външни пепелници

Пепелници, изработени от висококачествени материали, подходящи за използване на открито.
Модели, подходящи за стенен монтаж, или монтаж на под.
Заключващ механизъм за отделението с отпадъците.

Към продуктите


Аксесоари за камини

Аксесоари за камини

Стилни аксесоари за камини, изработени от висококачествена неръждаема стомана. Изтънчен дизайн, подходящ за всеки модерен интериор.
Състоят се от поставка за дърва, метла, лопатка, маша и ръжен.


Към продуктите


Наргилета

Наргилета

Разнообразни модели наргилета с различни размери - ниски, средни, високи.

Към продуктите