Инфрачервени лампи за външно отопление

Приложения на инфрачервените отоплители Веранда

Отоплението с инфрачервени отоплители, използващи късовълнова инфрачервена технология, имат разнообрани сфери на приложение. Предимството на късовълновата инфрачервена технология да затопля обектите, вместо въздуха, обуславя високата ефективност на отоплителите Веранда и ги прави подходящи за затопляне както на външни, така и на вътрешни площи. Високият стандарт на защита от влага (IP65) прави инфрачервените отоплители Веранда годни за употреба на открито, дори и при пряко излагане на дъжд или сняг.
Освен широко разпространените приложения за затопляне на открити градини и тераси на заведения или хотели, те са перфектното решение още във всеки от долуизброените случаи.

Външните пространства на заведения

Инфраред отопление за заведения Търсите енергийно-ефективно и изгодно решение за отопление на външните маси на Вашето кафе, ресторант или бар? Желаете да увеличите капацитета на заведението си, или просто да направите Вашите клиенти-пушачи доволни като осигурите отопление в зоните за пушене? Инфрачервените отоплители Веранда, които затоплят хората мигновено и които са устойчиви на влага, са подходящото решение за Вашия бизнес.


Веранди и тераси за дома

Усещането за топлина по време на прохладните дни и вечери на есенните или пролетни сезони не е само мечта. С помощта на инивативните и ефективни инфрачервените отоплители Веранда може да създадете приятна атмосфера за вашето семейство. Инфраред отопление за домашни веранди и тераси


Mокри помещения в дома

Инфраред отопление за мокри помещения Високата степен на влагоустойчивост (IP65) на отоплителите Веранда ги прави подходящи за отопление на вашата баня. Късовълновата технология доставя топлината мигновено и позволява тя да се насочва към хората, което прави отоплението в този метод изключително ефективно.


Индустриално отопление

Инфрачервените отоплители са много подходящи за отопление на цехове, работилници, производствени халета, гаражи, складове и други индустриални обекти. Възможността топлината да се насочва в определени зони позволява инфраред лампите да се използват при производства, в които се изисква нагряване или сушене на материали. Например, сушене на лак или боя в автомобилни сервизи или шпакловка или замазка в строителството. Инфраред отопление за индустриални помещения


Зони за чакане в обществени или спортни обекти

Инфраред отопление за обществени и спортни обекти Осигуряването на комфортна топлина на хора, на които се налага да чакат на открито около спортните площадки, или в помещения с голямо течение в обществени сгради, не е проблем с късовълновата технология на инфрачервените отоплители Веранда.


Басейни и SPA комплекси

Изберете зоните, които да се отопляват, и осигурете на Вашите клиенти комфортна топлина. Спестете разходите за затопляне на въздуха в огромните пространства на Вашия басейн или SPA център. Инфраред отопление за басейни и СПА обекти


Отопление на домашни любимци

Инфраред отопление за домашни любимци Създайте комфорт и предпазете Вашите обичани домашни любимци от студа през мразовитите дни на годината.